Schutting bij nieuwbouw woningen

Binnen ons assortiment vindt je alle benodigdheden voor de nieuwe schutting rond uw nieuwbouw woning. Hieronder vertellen wij alles wat u moet weten voordat u een nieuwe schutting aankoopt. En natuurlijk hoe je zoveel mogelijk voordeel kan halen uit het bestelproces van ons!

Uw nieuwbouw woning voorzien van een schutting

Heeft u pas een nieuwbouw woning gekocht? Dan heeft u al over heel veel dingen moeten nadenken betreft van alles in en rond uw nieuwe woning. Heel veel vragen komen op u af en nadat alle vragen omtrent uw woning zijn besproken komt toch ook een keer uw tuin aan de beurt. Uiteraard is het fijn om snel een schutting te hebben in uw tuin, u kunt dan eindelijk gaan genieten van uw nieuwe woning met genoeg privacy in uw tuin. Om u hiermee zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen komen wij graag in contact met u. U bent van harte welkom in onze winkel in Heerle, vlakbij Roosendaal, om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u een heleboel voorbeelden laten zien in onze showtuin en zullen u uitleggen wat de stappen zijn om een schutting te plaatsen in uw nieuwe woning.

schutting nieuwbouw
schutting nieuwbouw 2
schutting nieuwbouw 3

Profiteer van extra voordeel bij aankoop van de schutting voor jouw nieuwbouw woning

Bent u van plan een schutting te laten plaatsen bij uw nieuwbouw woning en woont u in een blok met meerdere nieuwbouw woningen, dan is het verstandig om uw buren hierin te betrekken. Ook uw buren zullen een schutting willen in de tuin van hun nieuwbouw woning. Collectief een schutting uitzoeken en laten plaatsen kan een groot voordeel opleveren. Door gezamenlijk schutting af te nemen kunnen we interessante kortingen geven. Hoe meer er tegelijk geleverd en geplaatst kan worden des te meer korting er gegeven kan worden.. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden omtrent het plaatsen van schuttingen bij nieuwbouw woningen. De keuze is enorm! 

standaard betonsysteem geimpregneerd
standaard betonsysteem douglas
luxe betonsysteem geimpregneerd tuinhout
luxe betonsysteem douglas

Veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden in schutting voor uw nieuwbouw woning. Standaard of Luxe hout-betonsystemen of als u 100% privacy wilt in uw tuin zijn er systemen waar geen enkele doorkijk mogelijk is. Bijvoorbeeld met betonnen sleufpalen die opgevuld kunnen worden met rabatdelen in een houtsoort en kleur naar keuze, zoals geïmpregneerd Grenen of Douglas. Zelfs Zwart is mogelijk. Als u een landelijke sfeer wilt in uw tuin, kiest u dan voor een schutting met Zweeds rabat planken. Dit geeft een mooi landelijke uitstraling in uw tuin. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Voor alle schuttingen geldt: er zijn bijpassende poorten verkrijgbaar! Wilt u meer groen in uw schutting verwerken, kies dan voor een draadscherm.